عصر امام باقر علیه السلام، روزگار برخورد اندیشههاى اسلامى و غیر اسلامى بود
سعید اسدی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری_تحلیلی «موج رسا» اظهار داشت: امام باقر(ع) بعنوان شکافنده علوم، شیعه شخصیتی هستند که باعث رشد مکتب در زمانی که قبلش امامان مورد جفای حکومت و امت شده بودن شدند.
بیشتر بخوانید
وی با بیان اینکه از آنجا که عصر امام باقر علیه السلام، روزگار برخورد اندیشههاى اسلامى و غیر اسلامى بود، ادامه داد: مناظرات زیادى بین دانشمندان ادیان مختلف با امام از سوى دربار سازماندهى شد و آخرین حکمرانان بنىامیه این سیاست کهنه و شکست خورده را بار دیگر از سر گرفتند.
رئیس تبلیغات اسلامی شهرستان ایجرود افزود: هر چند که تاریخ همواره از شکست دربار در این گونه مناظرات حکایت مىکرد، پافشارى بر پندارهاى خام، سبب آموزهپذیرى آنها از تاریخ و عملکرد ناموفق نیاکانشان در این عرصه نشد و آنان همواره در کمین فرصتى بودند تا بتوانند چهره امام(ع) را مخدوش سازند.
وی با بیان اینکه امام باقر علیه السلام در مقام بزرگ پاسدار دین در مناظراتى با سران فرقههاى مختلف، پوچى عقاید منحرفشان را آشکار مىکرد و استوارانه از پایگاههاى فکرى و عقیدتى شیعه دفاع مىکرد که یک نمونه از آنها جریان فرقه غلات بود، تصریح کرد: غلات به معناى «گزافه گویان» است. ایشان فرقهاى از شیعه هستند که درباره امامان خود گزافهگویى کرده و آنان را تا سر حد خدایى رسانیدهاند.
اسدی ادامه داد: آنان چند دسته شدند، برخى گفتند امام على علیه السلام و بعضى از امامان شیعه، خدا هستند و برخى دیگر از آنان گفتند که ایشان پیغمبرند.
وی گفت: امام با مبارزه علمی خود با اینگونه فرق و ادیان مبارزه کرده و راه و روش روشنی از دين واقعی عرضه کردند.
انتهای خبر/